KATALOG
Klasik Banyo Dekorasyonunda Siyah Rengi Kullanmak

Klasik Banyo Dekorasyonunda Siyah Rengi Kullanmak

Klasik Banyo Dekorasyonunda Siyah Rengi Kullanmak

Klasik banyolarda trend olan siyah rengi  nasıl kullanılır? Yeni evinizi dekore etmek istiyor yahut hali hazırda uzun zamandır kullanmakta olduğunuz banyonuzu yenilemek istiyorsanız, klasik banyo tasarımları arasından nasıl bir seçim yapacağınızı düşünmenin vakti gelmiş demektir. Klasik banyo dekorasyonu, dünden bugüne her dönemde, her yaştan insanın evini süslemek üzere banyolarda kendini gösterdi. Kimi sade ve alışılmış çizgilerle banyosunu dekore ederken kimisi de sınırları zorlayıp, yenilikleri denemeye yöneldi. Herhalde bu yenilikleri denemeye cesaret eden kişiler olmasaydı klasik banyo mobilyaları bugün olduğu kadar bol seçenekle karşımıza çıkamazlardı. Yenilikler denenmeli ki farklı zevklere hitap eden bambaşka tasarımlar yapılabilsin. Farklı renkler, değişen hatlar, çeşitlenen ölçüler ve ilgi çekici stiller artıp, banyolarımızda birbirinden farklı atmosferlerin kurulmasına yardımcı olabilsin.

Banyolarda etkileyici bir atmosfer oluşturmanın pek çok yolu var. Bu yollar farklı dekorasyon anlayışları için değişkenlik gösteriyor. Bununla birlikte tabi ki lüks banyo mobilyaları, bu mobilyaların üzerindeki desenler, oymalar, seçilen karoların kesimleri, desenleri gibi ayrıntılar bu atmosferin belirleyici unsurları olarak karşımıza çıkıyor. Ama her biri için ortak bir belirleyici unsur varsa, o da bütün bunların rengi!

Nasıl bir dekorasyon anlayışını benimserseniz benimseyin, eğer bir fark yaratmak, iddialı bir klasik banyo tasarımına sahip olmak istiyorsanız, banyonuzda siyah rengin etkileyici duruşuna yer açmayı deneyebilirsiniz!

Siyahın Hüküm Sürdüğü Klasik Banyo Tasarımları

Siyah klasik banyo tasarımları mobilyalardan aksesuarlara, zemin döşemelerinden aydınlatma biçimlerine dek üzerinde özenle durulması gereken uygulamalara çekiyor dikkatimizi. Bu dikkat gereği de, banyolarda şık, konforlu ve zarif çizgilerin benimsendiği tasarımlar beliriyor. Ve yeniliklerden korkmayıp, cesur davrananların seçimlerinde bu tasarımlar siyaha bürünüyor.

Parlak ya da mat olsun hiç fark etmez, siyahın her hali asil ve şık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Siyahın hüküm sürdüğü klasik banyo tasarımları her koşulda çarpıcı bir dekorasyon uygulamanıza fırsat veriyor. Çünkü siyah doğası gereği bulunduğu ortamın kendine has bir kimlik kazanmasına vesile oluyor.

Güçlü, Göz Alıcı ve Etkileyici

Önce aksesuarlardan başlayalım. Gümüş varaklı, oval biçiminde bir ayna hayal edin. Kenarlarındaki işlemelerin nasıl parıldayacağını düşünün. Bu gümüş varaklı ayna siyah mat karoların sardığı bir duvara asılmış. Onun hemen önünde siyah parlak mermerin üstüne yerleştirilmiş beyaz bir lavabo göze çarpıyor. Belki de aynanın etrafı için siyah beyaz bir duvar kağıdı tercih edeceksiniz. Kim bilir? Seçim sizin! Hayal etmenin sınırı yok! Siyah, beyaz ve gümüş! Güçlü, göz alıcı ve etkileyici!

Aynı şekilde hayal ettiğiniz tasarımlara sahip olmanız için de hiçbir engel yok! Sadece ne yapmak istediğinize karar verin ve vakit kaybetmeksizin harekete geçin!

Siyah ve Beyazın Ezeli Uyumu!

Kabul etme gerekiyor ki, siyahı her birimiz bir şekilde çekici buluyoruz. Buna karşın enteresan biçimde, siyahı çekici bulmamızın nedeni baskın olmasıyken, aynı şekilde siyahı dekorasyonda kullanmakta tereddüt etmemizin nedeni de baskın olması! Siyah klasik banyo dekorasyonu ile alıştığınız çizgilerden tam olarak komadan ve bir yandan da siyahı kullanmaktan korkmadan bir stil oluşturmak istiyorsanız; klasik banyo tasarımları içinde her daim kendine yer bulan beyaz karolarla duvarlarınızı kaplayabilirsiniz. Böylece kullanacağınız siyah ürünler için doğrudan karşıt bir fon hazırlamış olursunuz. Siyah ürünlerin daha fazla öne çıkmasını sağlarsınız. Siyahın, beyaz karşısında banyonuzdaki geniş ve ferah yapıyı karartıp örteceğini düşünenlerdenseniz, böylesi bir ahenk sizin için kurtarıcı ve işlevsel bir çözüm olabilir. Siyah ve beyazın ezeli uyumundan faydalanarak lüks banyo mobilyaları ile gösterişli bir uyum yakalayabilirsiniz.